Country Manager til PEUR OSLO

Vi introduserer PEUR OSLO

PEUR er et norsk tidløst motehus grunnlagt i 2021. Brandet er bygget på en respekt og beundring for luksuriøse stoffer og materialer. PEUR representerer nordisk stil, skreddersydd for mannen som ønsker et tidløst design og håndverk i verdensklasse. Som en del av PEUR-teamet vil du jobbe med materialer fra verdenskjente produsenter med lange tradisjoner av perfeksjon og eksklusivitet. Blant disse er Ermenegildo Zenga, Loro Piana, Cerruti, Reda og Vitale Barberis Canonico.

Din hverdag i PEUR

I en Country Manager ser vi etter deg med en lidenskap for herremote og et personlig ønske om å utvikle deg og vokse innen high-end motebransjen. Du vil spille en viktig rolle i et voksende brand med globale ambisjoner. Din hverdag vil innebære å bemanne showroomet og skape opplevelser for kundene som står i stil med brandets filosofi. Du forstår at et brand bygges på følelser, og du innehar evnen til å yte plettfri service og skape en sofistikert atmosfære. Du vil fungere som en representant for PEUR og være brandets ansikt utad.

PEUR Showroom vil ha en luksuriøs atmosfære preget av mørkt nordisk design. Brandet har et made2measure konsept med et high-end produktsortiment som satsningsområde. Produktene vil selges gjennom eget showroom og nettbutikk. Stillingen er et vikariat med helger som primær arbeidstid.

Dine arbeidsoppgaver vil innebære:

 • Føre bookinger og holde målinger i showroomet
 • Sørge for at showroomet er presentabelt til enhver tid
 • Yte kundeservice i verdensklasse
 • Ta imot og registrere booking over telefon og gjennom nettbutikken
 • Inspirere og tilby moteriktige råd og anbefalinger
 • Delta på sosiale sammenkomster i eget showroom, samt bransjeeventer

Hva tilbyr vi deg?

Som Country Manager vil du ha sentral rolle i brandets utvikling og vekst. Gjennom stillingen vil du få etablere deg i bransjen og en forventning er satt til å delta på sosiale sammenkomster for å knytte nettverk. Det vil gis grundig opplæring i målingsteknikker, materialer, salg og kundeservice. Stillingen byr også på gunstige dressavtaler og ansattrabatter, samt en rekke andre ansattgoder.

Vi ser etter deg som:

Vi ser etter deg som har en kombinasjon av sult og vilje til å være med på å bygge noe stort, og som har et brennende engasjement innenfor feltet vi operer. Når vi velger en Country Manager, ser vi etter deg som:

 • Har en lidenskap for high-end herremote
 • Er et selgende vesen med en uredd innstilling
 • Er student, med fordel innen salg, markedsføring, design eller mote
 • Har evnen til å yte service i verdensklasse
 • Innehar butikkerfaring og med fordel har erfaring med social networking

Som person er du resultatorientert, selvdreven og ambisiøs. Du har en kombinasjon av en faglig kompetanse, og en stor interesse for faget.

Vi kommer til å vurdere kandidater fortløpende, og annonsen kan derfor bli tatt ned ved funn av riktig kandidat. Det vil derfor være fordelaktig å være tidlig ute med søke. Dersom du har videre spørsmål i forbindelse med stillingen eller selskapet, kan du kontakte oss på karriere@skygruppen.no

Vi ser frem til lese din søknad.
Hilsen alle oss i SkyGruppen.

Søk på denne stillingen

Tillatt format(er): .pdf, .doc, .docx

Legg igjen kontaktinformasjonen din
så tar vi kontakt med deg

Del denne stillingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin