Country Manager i PEUR OSLO

Vi introduserer PEUR OSLO

PEUR er et tidløst konfeksjonsmerke grunnlagt i 2021. Brandet er bygget på en respekt og beundring for luksuriøse stoffer og materialer. PEUR representerer en nordisk stil, skreddersydd for mannen som ønsker et klassisk design og håndverk i verdensklasse. Som Country Manager i PEUR vil du jobbe med materialer fra verdenskjente produsenter med lange tradisjoner av perfeksjon og eksklusivitet. Blant disse er Ermenegildo Zenga, Loro Piana, Cerruti, Reda og Vitale Barberis Canonico.

Din hverdag i PEUR

Vi ser etter deg som har en som har en lidenskap for mote, interesse for bransjen og som identifiserer deg med brandets filosofi. Du er en sulten vinnersjel med et ønske om å forme din fremtid inn i high-end motebransjen. Du forstår at et brand bygges på følelser, og har evnen til å skape minneverdige handleopplevelser for kunden.  

PEUR Showroom vil ha en luksuriøs atmosfære preget av mørkt nordisk design. Brandet har et made2measure konsept med et high-end produktsortiment som satsningsområde. Produktene vil selges gjennom eget showroom og nettbutikk. Showroomet er på Lysaker i Oslo.

Dine arbeidsoppgaver vil innebære:

 • Ansvar for drift av showroom
 • Etablere rammeavtaler på B2B-markedet
 • Ta mål av kunder både på bedrift- og privatmarkedet
 • Arrangere eventer på eget showroom  
 • Personalansvar
 • Koordinere bookinger gjennom nettbutikken
 • Delta på arrangementer med en forventning om kjennskap til bevegelser i bransjen

Hva tilbyr vi deg?

Du vil ha en sentral rolle i brandets utvikling og vekst. Stillingen tilbyr en unik mulighet til å være med på et satsningsområde hvor du utvikle deg i takt med et voksende brand med globale ambisjoner. Som Country Manager vil du fungere som PEURs ansikt utad, og blant forventninger er å delta på sosiale sammenkomster og jobbe med social networking.

Det vil gis grundig opplæring i målingsteknikker, materialer, salg og kundeservice. Stillingen vil innebære reise for ekspertopplæring hos våre samarbeidspartnere internasjonalt. Stillingen byr også på gunstige dressavtaler og ansattrabatter, samt en rekke andre ansattgoder.

Vi ser etter deg som:

Vi ser etter deg som har en kombinasjon av sult og vilje til å være med på å bygge noe stort, og som har et brennende engasjement innenfor feltet vi operer. Når vi velger en Country Manager, ser vi etter deg som:

 • Har en brennende interesse for high-end mote
 • Er et selgende vesen med en uredd innstilling
 • Har evnen til å yte service i verdensklasse
 • Innehar butikkerfaring og med fordel har erfaring med social networking
 • Tidligere personal- og lederansvar vil være en fordel

Som person er du resultatorientert, selvdreven og ambisiøs. Du har en kombinasjon av en faglig kompetanse, og lidenskap for faget.

Vi kommer til å vurdere kandidater fortløpende, og annonsen kan derfor bli tatt ned ved funn av riktig kandidat. Det vil derfor være fordelaktig å være tidlig ute med søke. Dersom du har videre spørsmål i forbindelse med stillingen eller selskapet, kan du kontakte oss på karriere@skygruppen.no

Vi ser frem til å høre mer om deg.
Hilsen alle oss i SkyGruppen.

Søk på denne stillingen

Tillatt format(er): .pdf, .doc, .docx

Del denne stillingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin